Bewonersorganisatie Blijdorp

Beste medebewoners,

Graag willen wij u ontmoeten, met u kennismaken, met u in gesprek gaan over het wel en wee van ons mooie Blijdorp.

Wij: zijn het nieuwe bestuur van de Bewonersorganisatie Blijdorp. Na lange tijd is het bestuur weer compleet. Het bestuur bestaat uit voorzitter Fred de Jong en algemeen bestuursleden Henneh de Ruijter, Peter van der Maas en Suzanne Pelgrim.

Waar staan wij voor als bewonersorganisatie:

  • Bewonersorganisatie Blijdorp zet zich in een goede bijdrage te leveren aan een leefbare en veilige samenleving in Blijdorp, sociale binding is daarin een belangrijk doel.
  • Bewonersorganisatie Blijdorp wil bewoners- en bewonersgroepen binden en verbinden.
  • Bewonersorganisatie Blijdorp wil specifieke aandacht hebben en geven aan onze oudere medebewoners in Blijdorp.
  • Bewonersorganisatie Blijdorp wil met haar Wijkwinkel aan de Statenweg 102-a een ontmoetingsplek bieden, waar aandacht is en een luisterend oor voor mede bewoners. De Wijkwinkel is een trefpunt in de wijk voor bewoners en functioneert als servicepunt. De Wijkwinkel is open maandag van GESLOTEN, dinsdag van 12:00 uur – 19:30 uur, woensdag van 13:00 uur tot 16:00 uur, donderdag van 08:00 uur – 16:00 uur,vrijdag GESLOTEN

Bovenstaande is een hele kleine greep uit een scala van onderwerpen waar de Bewonersorganisatie Blijdorp zich mee bezighoudt en of mee bezig gaat houden.

Het bestuur van de Bewonersorganisatie Blijdorp is er om met u en voor u te zorgen voor een fijne en plezierige wijk Blijdorp. Een wijk waar het fijn is om te wonen, een wijk waarin je jezelf thuis voelt. Wij als bestuur kunnen het niet alleen, wij hebben u nodig om er toe bij te dragen samen de gestelde doelen te bereiken.

Het bestuur van de Bewonersorganisatie staat klaar voor iedereen, voor jonge en voor oudere bewoners, voor winkeliers ondernemer, scholen, hulpverleners, kerkbesturen, kortom voor een ieder die de wijk Blijdorp een warm hart toedraagt.